Mentorer

Pede B   I   Manoj Ramdas   I   ANYA   I   Jonas H. Petersen   I   Jonas Kenton 

Pede B

Rapper

Pede B er efterhånden en erfaren fyr på den danske musikscene. Han har et bagkatalog på syv album, tre sejre til MCs Fight Night og en meget omfattende tourne-forretning, der de seneste år bl.a. har givet koncerter på Roskilde Festival, Smukfest og stort set alle spillesteder i Danmark.
 

"Jeg håber at kunne bidrage med en masse viden om, hvordan man dag-for-dag får det til at køre som musiker. Jeg er selvfølgelig mest erfaren inden for hiphop og rap, men jeg tror jeg har gjort mig nok i branchen de sidste par år, til jeg også vil kunne hjælpe bands og solister i andre genrer med at give deres karriere et skub."

Facebook

Manoj Ramdas

GUITARIST - CHILDRENN, SPEKTR

Manoj Ramdas er opvokset udenfor Sønderborg på Als. I 1996 flyttede han til Los Angeles for at studere musik på musikskolen Musicians Institute medelektrisk guitar som hovedinstrument

Da han afsluttede skolegangen i LA blev han en del af The Raveonettes som han indspillede og turnerede verden rundt med fra 2001 til 2006. 

De blev det første danske band der optrådt på store amerikanske tv shows som The Late show med David Letterman og The Conan O’ Brien.  

Sideløbende har han været med til at danne bands som SPEkTR, The Good The Bad, CHILDRENN og indspillet og optrådt med bands og artister som Jacob Bellens, Steen Jørgensen, Powersolo, Sort Sol, The Tremolo Beer Gut, A Kid Hereafter in the Grinding Light, Roxy Jules og Lise Westzynthius.

Udover dette arbejder han med musik til film og tv mediet og har skrevet jingles, kendingsmelodier og soundtracks til diverse tv-serier, radioprogrammer, reklamer og dokumentarfilm bl.a til  DR1, DR2, TV2, DR3, P1,P6.

Anya

SANGER

ANYA byder dig indenfor i et elektronisk R&B univers fyldt med masser af velkomponeret musik i en blanding af hip-hop, jazz og soul elementer. 

Sidste år udgav ANYA den roste debut-EP ’The Credit’, der gav sangerinden priser ved Scandinavian Soul Award for bedste single med ’Greet Me’, Politikens Ibyen-pris i kategorien ’Årets upcoming’, derudover blev hendes single ’Snap Back’ P3’s Uundgåelige og hun blev udpeget af både Gaffa, Soundvenue og Vega, som værd at holde øje med i 2015.

På live-fronten var 2015 også et godt år for ANYA – det blev både til en udsolgt debutkoncert på IdealBar, lange køer ved SPOT festival, en udsolgt Lille Vega som udløste ekstrakoncert samme sted. I sommeren 2015 vandt Anya Live Camp med ordene “Gennemførte produktioner samt en fangende udførelse” og “med sin sprøde, behageligt og klingende stemme, tager hun med musikalsk overlegenhed publikum ind i et landskab af lækkerhed” og fik dermed æren af at åbne Bøgescenen til Smukfest.

ANYA har i 2016 udgivet EP’en ‘The Credit’ og er netop nu aktuel med singlerne "Doorstep" og "Overrun", som begge bliver spillet hyppigt i radioen

"Jeg glæder mig helt vildt til at møde og arbejde med nogle super engagerede musiker og sangskrivere, der er klar på at tage deres karriere til et helt nyt niveau"

Jonas H. Petersen

SANGER OG SANGSKRIVER - HYMNS FROM NINEVEH

Debutalbummet “Hymns from Nineveh” gik direkte som nummer #1 på den danske Itunes-liste og top 10 på den danske albunhitliste, blev kåret som "Årets Album" af Gaffa og var blandt de 10 danske nominerede til Nordic Music Prize.

Julealbummet, som også udkom i 2011, med titlen “Endurance in Christmas Time” blev bl.a. kåret som “indie christmas album of the year” af Christianity Today, og sangen “Anywhere With You” blev en hit single på dansk radio.

De to første singler fra det tredje album "VISIONS", har været i høj rotation på dansk radio. “A Kid On the Beach”, lå 11 uger på Danish Airplay Chart Top 20 og peaked som #2. Det blev valgt som “Årets Uundgåelige” P3's lyttere.

Jonas Kenton

PRODUCER - KENTON SLASH DEMON, WHEN SAINTS GO MACHINE

Kendt som produceren i Kenton Slash Demon og When Saints Go Machine. Han har vundet en Steppeulv for Årets Producer, P3 Guld Hovedprisen og to DMA for Årets Producer og Årets Band. Har med sine to bands spillet på en lang række anerkendte europæiske festivaller, blandt andet Sonar Festival i Barcelona.

Jonas siger: "De seneste elleve år har jeg arbejdet professionelt som artist, musiker og producer. Gennem mit arbejde i When Saint Go Machine og Kenton Slash Demon har jeg dygtiggjort mig i alle led i tilblivelsen af et færdigt værk, og jeg har altid været optaget af udviklingen af det kunstneriske og personlige udtryk. 

Jeg har optrådt på et stort udvalg af festivaler og spillesteder rundt om i hele verden, og jeg har der igennem fået stor erfaring med musikformidling og integration af elektroniske musikinstrumenter i liveproduktioner.

For mig er musik er ikke bare et produkt, som man for 99kr om måneden kan abonnere på, men et sprog af følelser og farver. Musik er personlig og inspirerer - og det er det, der driver mig i mit arbejde som musiker."