Nuhr + FLUGT +
Freja Kristensen + 808loveboys + Cousin

 
IMG_4465.jpg
 

Hvad er Future Sound 2017?

Future Sound er et talentudviklingsprojekt for unge bands mellem 15-25 år. Med fokus på live-erfaring, karriererådgivning, kunstnerisk feedback og netværk giver 15-25 årige musikere det løft, som ingen andre aktører tilbyder. Future Sound projektet har i årenes løb givet højt kvalificeret faglig feedback til mere end 40 unge bands.

Hvad tilbyder vi?

Future Sound tilbyder dig og dit band et unik mulighed for at arbejde med jeres musik og karriere, og få sparring af nogle af Danmarks førende sangskrivere og branchefolk. Future Sound består af 3 dele: en Camp, sessions med mentorerne og en koncert på Lydfest 2017. Du kan læse mere om de forskellige dele herunder.

11. Januar: InFOmøde

Info om Future Sound og mulighed for at stille spørgsmål. Magnus Grilstad(Musiker & Booker) vil give tips og tricks til PR og ansøgning af Future Sound. Læs mere om Infomøde her.

17.-19. Marts: Camp

De 5 udvalgte bands deltager i en intensiv camp hvor der arbejdes med bandets musik og planer for bandets fremtid.
Læs mere om campen her.

sommer: Mentorsession

Efter campen har de deltagende bands og artister to sessions mere med den udvalgte mentor. Bandet kan arbejde med de input de har fået på campen og få yderligere feedback.

26. August: koncert - LYDFESt

Som afslutning på hele forløbet spiller de udvalgte bands en livekoncert foran et veloplagt publikum på Lydfest 2017.

 
 
 

Future Sound 2017

 
IMG_4465.jpg
 
 

Camp d. 17.-19. Marts 2017

Fredag:

Seminar med deltagelse af: Casper Bach Hegstrup (P6 Beat), Mikael Højris (Dansk Musiker Forbund), Sharin Christiansen (anmelder), Bjarke Svendsen (Jazzhouse), samt en repræsentant for et label. 

Lørdag:

To sessions med vores mentorer: Manoj Ramdas, Jonas H. Petersen, Pede B, Anya og Jonas Kenton. Læs mere om mentorerne.

Søndag:

Fremtiden for dit band: Session med Jeppe Vingum fra Volcano, hvor alle bands arbejder i dybden med deres fremtidsplaner/visioner/drømme og hvordan de kan blive til virkelighed.

 
 
 

Er du klar til at tage din musik et skridt videre?

Tilmelding

Spørgsmål?

 
IMG_3819.jpg