Mentorer
2018

Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere årets mentorteam!

 
 
Mund de Carlo.jpg

Mund de Carlo

Rapper

Mund de Carlo har de seneste håndfuld år været en markant stemme på den danske rapscene. Med koncerter i hele landet fra klaustrofobiske kælderfester til Smukfest, 5 albums og nogle af de mest i øjefaldende præstationer i Rap Slam Battles er det en erfaren fyr vi har med at gøre. 


"Jeg har siden 2007 kørt musikkollektivet Struglaz indefra med min makker Milad, og har fået livet som musiker med røven i vandskorpen til at fungere uden at det har kvalt kreativiteten og gejsten. Mit hovedfokus ligger i rap - og hiphop, hvor jeg altid forsøger at udfordre grænserne for tekst-skrivning og vokaldynamik, men de seneste år har jeg også skrevet flere popnumre til andre artister. Jeg glæder mig til at hjælpe nyere bands og solister på vej ved at være en del af Future Sound 2017.

Facebook

 
Foto: Martin Thaulow

Foto: Martin Thaulow

Kasper Kaae (Cody)

Singer/songwriter

Kaspar har gennem de sidste 10 år etableret sig som et anerkendt navn inden for både sangskrivning, produktion og komposition til film og billeder.

Han har skrevet og arrangeret seks udgivelser med det anmelderroste band CODY, hvor han også er forsanger. Han har derudover co-writet med en række danske artister som Fallulah, Jonas Petersen (Hymns From Nineveh) og en række andre, og har i det hele taget bevæget sig over en bred vifte af genrer fra pop til klassisk og støj.

Han er, udover CODY, aktiv som musiker i orkestre som Sleep Party People og Broken Twin, og har optrådt rundt om i den store verden og hans musik er blevet brugt i store spillefilm og serier både ind- og udland.

Kaspar lever af sin musik, og har undervist på flere højskoler i sangskrivning, arrangement, sammenspil og musikproduktion, og underviser bl.a. i Logic på Johan Borups Højskole. 

Lytter til: Klassisk musik, Neil Young, Kakkamakkafakka, Kanye West, Bob Dylan, The Strokes, Bill Fay, Cat Power, Kevin Morby, Radiohead, Masasolo, Luster, Moussolou, Dråpe, Madrugada, Jonas Alaska, Amason, Dungen, Todd Tejre, Daniel Lanois

Anbefaler: Daniel Lanois' produktioner, De Gamles By, Papirøen, Assistensen, Christianias volde (den gamle bygrænse) Christianshavn, Søren Ulrik Thomsen, Theis Ørntoft, Lars Skinnebach, Mayhem, Nørrebroparken, Vindes Skygge af Carlos Ruiz Zafón, visesang på Café Intime om onsdagen.

Facebook CODY I Facebook Kaspar Kaae

 
Frederik Vedersøe.jpg

Frederik Vedersøe (The Eclectic Moniker & The White Album)

Musiker og sangskriver

Frederik Vedersø er uddannet guitarist fra Det Fynske Musikkonservatorium og er sanger og guitarist i The Eclectic Moniker og The White Album. The Electric Moniker har udgivet 3 albums og fik med det selvbetitlede debutalbummet et eksplosiv start med massiv radio airplay og en Ugens Uundgåelige. Sammen med vennerne Claus og Jakob spiller Frederik i bandet The White Album. Frederik er en erfaren sangskriver og er til daglig underviser på sangskriverlinien på Den Rytmiske Højskole. 

Facebook

 
26735768_2080636432216531_187985232_o.jpg

Soffie Viemose (Lowly)

Musiker, Sanger og sangskriver

Soffie Viemose er elektronisk musiker, sanger og sangskriver. Hun har en bachelorgrad i musik med laptop som hovedinstrument, og er nu i færd med sin kandidat som sangskriver.

Ved siden af studierne har hun sit soloprojekt NANOME, som hun har udgivet 2 plader med. Derudover spiller og synger hun i bandet Lowly, som bl.a. har spillet på Roskilde Festival 2015 og som i februar 2017 udgav deres debutalbum "Heba" på pladeselskabet Bella Union.

Jeg interesserer mig for musik og tekster, der udfordrer lytteren og udfordrer grænser på tværs af genrer. Jeg ser ikke mig selv som elektronisk musiker som sådan, mere som musiker der bruger computeren til at udtrykke ting. Jeg befinder mig bedst i musik der har noget menneskeligt og organisk i sig, og på samme tid har jeg altid haft behov for at udfordre det organiske og proppe små fejl ind, der vækker øret. Det, som computeren kan, er at give noget skævhed og noget syret til det realistiske lydbillede, som man ellers kan befinde sig i som sangskriver."

Facebook

 
Signe Tobiassen.jpg

Signe Tobiassen (Nelson Can)

Musiker og sangskriver

Signe Tobiassen er bassist i rocktrioen Nelson Can. Bandet er et rigtig DIY band, som aldrig har ladet noget stoppe dem. Bandet har startet deres eget pladeselskab, hvor de også udgiver The Entrepreneurs, Spring & I og F.M.K (Fuck Marry Kill). Bandet har udgivet 3 ep'er og debutalbummet "Now It's Your Time To Deliver", som er finansieret via crowfundingsiden boomerang.dk.  Nelson Can har spillet mange store koncerter bla. Roskilde Festival 

 

Facebook

 
Foto: Christian Krog

Foto: Christian Krog

Niels Brandt (Minds of 99)

Musiker og sangskriver

Niels Brandt er forsanger i The Minds of 99. Bandet er blevet kaldt Danmarks næste store rockband. Bandet vandt P3s Karriere Kanonen i 2013 og siden da er det gået hurtigt. Bandet har udgivet 2 album og senest EP'en Solkongen og åbnet Orange Scene på Roskilde Festivalen.

 

Facebook - Hjemmeside

 
Foto: Tobias Wilner

Foto: Tobias Wilner

Rumpistol

Elektronisk Musiker og Komponist

Rumpistol søger i sin musik efter skønhed og nye lyde.

Denne søgen kan spores helt tilbage til debutpladen i eget navn fra 2003, og som betragtes som en klassiker indenfor IDM, har bragt ham ud I mange afkroge af det elektroniske landskab.

Hans melodiske og syrede musik er ofte svær at kategorisere og han laver alt fra ren ambient, over groovy mid tempo sets, til energisk techno. Altid med 100% originalt materiale og altid med fokus på liveelementer.

Rumpistol har optrådt over alt I Europa, USA, Mexico og Brasilien på steder som f.eks. Boiler Room UK and MUTEK Montreal.

Udover at lave musik under navnet Rumpistol, laver han også musik til film, teater og moderne dans. Rumpistol er også en del af bandet Kalaha, som vandt en Danish Music Award i 2017.

Facebook - Hjemmeside